Kategori: General Vandringsfest på Edshultshall

17:30 -

För tre år sedan hade vi en mycket lyckad fest där vi hälsade på varandra i våra hus. Nu gör vi om det. Hoppas det blir lika trevligt som då!

Program:

Man ska under dagen innan festen förbereda en liten rätt med dryck för 4-5 gäster. Det ska vara en liten rätt med tanke på att man ska äta i tre hus. Fokus är på att umgås och inte på maten.

Vi samlas kl. 17.30 vid sjöboden intill Grumsedammen. Efter en välkomstdrink får man tre lappar med adresser och klockslag. En adress med tid kommer vara er egen.

Mellan 18 och 21 besöker ni alltså tre hus. Efter det samlas vi åter vid sjöboden för kaffe och tårta. Därefter öppnar baren och musiken! Vi fortsätter därefter att umgås så länge vi vill!

Anmälan:

Man anmäler sig till Thorleif på thorleif.josefsson@tojokonsult.com eller på 0708 268551 (gärna via sms) Ange personers namn, och fastighetens adress!

Ni är normalt 2 personer från en fastighet men ni kan få vara tre personer om så önskas. I samband med anmälan swishar ni 60 kr per person till 1230092338 för att täcka omkostnader

Om man saknar hus men istället har en sjöbod så kan den användas för att ta emot gäster.

Anmälan måste vara på plats på torsdagen 7 juli. På fredagen börjar jag att pussla ihop personer med adresser.

Ska bli kul!

VÄLKOMNA!

iCalGoogle-kalendern

More information about Vandringsfest på Edshultshall